Aplicaţia Customer Portal lansată de Vantage Towers

Aplicaţia Customer Portal lansată de Vantage Towers accelerează eforturile de transformare digitală a României

Vantage Towers, unul dintre cei mai importanţi operatori europeni de infrastructură, contribuie la accelerarea transformării digitale a României, prin aplicaţia sa inovatoare Customer Portal.

Dezvoltat de către echipa Vantage Towers, aplicaţia revoluţionară de topografiere a schimbat gestionarea infrastructurii de telecomunicaţii şi a adus beneficii semnificative pentru clienţi. Cu ajutorul acestei platforme inovatoare, clienţii pot accesa o hartă geografică detaliată, bazată pe tehnologie de ultimă generaţie, care prezintă în timp real amplasamentul turnurilor de telecomunicaţii şi informaţii tehnice relevante despre nivelul de acoperire din regiune. Această soluţie avansată permite clienţilor să îşi crească performanţa reţelei şi să ia decizii informate pentru optimizarea operaţiunilor lor.

La doar 5 luni de la lansare, aplicaţia a fost utilizată pentru evaluarea a peste 2.200 de soluţii de infrastructură, ajutând operatorii de reţele prin informaţiile obţinute să ia decizii concrete în strategiile lor de business. Totodată, după lansarea oficială din România, Vantage Towers şi-a propus implementarea Customer Portal în relaţia cu toţi clienţii cu care are parteneriate în derulare.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19372

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici