Valmand aduce strălucirea în zona Primăverii. Bijuterii unice într-o locaţie de excepţie

Valmand aduce strălucirea în zona Primăverii. Bijuterii unice într-o locaţie de excepţie

Valmand, bine-cunoscutul magazin de bijuterii din aur şi platină, se mută într-o locaţie nouă şi stilată, chiar în inima Bucureştiului, pe strada Pictor Barbu Iscovescu nr. 30, sector 1, zona Primăverii. Noul spaţiu reprezintă un sanctuar al eleganţei şi rafinamentului, dedicat celor care apreciază o bijuterie ca pe o operă de artă.

O nouă locaţie, o experienţă unică

Valmand, nume de referinţă în universul bijuteriilor fine, se pregăteşte să îşi deschidă uşile într-o locaţie care reflectă stilul şi calitatea inconfundabile ale brandului. Începând cu 26 aprilie 2024, toţi clienţii Valmand sunt aşteptaţi în noul magazin din zona Primăverii, unde vor avea parte de o experienţă de cumpărături cu totul specială.

„De ce am ales această zonă pentru noul nostru magazin? Pentru că nu este doar o destinaţie cunoscută şi prestigioasă, ci şi un reper al eleganţei şi bunului-gust. Mai mult decât atât, am luat în considerare şi nevoile clienţilor noştri. Vrem ca fiecare vizită la Valmand să fie nu doar despre descoperirea unei bijuterii deosebite, ci şi despre o experienţă plăcută şi convenabilă, unde accesul să aibă loc mult mai uşor.”, a declarat unul dintre reprezentaţii Valmand.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19430

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici