Angel Tîlvăr, videoconferinţă cu militarii din teatrele de operaţii şi misiuni externe

Angel Tîlvăr, videoconferinţă cu militarii din teatrele de operaţii şi misiuni externe

Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, a discutat luni, 29 aprilie, în cadrul unei videoconferinţe desfăşurate la sediul MApN, cu echipele de comandă ale structurilor dislocate în teatrele de operaţii din Kosovo, Bosnia şi Herţegovina şi Republica Centrafricană, precum şi cu detaşamentele aflate în misiuni în Polonia şi Bulgaria.

Militarii români au prezentat analiza situaţiei de securitate din zonele de responsabilitate şi stadiul de îndeplinire a misiunilor. De asemenea, au raportat că starea de sănătate şi nivelul moralului sunt foarte bune.

„Este esenţial să recunoaştem eforturile şi sacrificiile militarilor români care se află acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, în misiuni în afara României. Angajamentul lor uneori înseamnă să fie departe de familie la anumite sărbători şi tocmai acest lucru, alături de îndeplinirea misiunilor la standarde foarte bune, este o dovadă extraordinară a profesionalismului şi a dăruirii personalului implicat”, a arătat Angel Tîlvăr.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de Biroul parlamentarului Angel Tîlvăr

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19431

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici