MPR PARTNERS ASISTĂ CU SUCCES VERDE MAGNESIUM ÎNTR-UN IMPORTANT PROIECT MINIER

MPR PARTNERS ASISTĂ CU SUCCES VERDE MAGNESIUM ÎNTR-UN IMPORTANT PROIECT MINIER

MPR|Partners a asistat Verde Magnesium, o importantă companie minieră din Bucureşti, susţinută de Amerocap, unul dintre clienţii vechi ai firmei, investitor american private equity, în obţinerea drepturilor de concesiune pentru un important perimetru minier de magneziu.

În urma asistenţei continue în domenii de nişă ce ţin de sectorul minier şi de exploatarea resurselor naturale, o echipă de patru avocaţi din cadrul MPR|Partners a reuşit obţinerea unui rezultat favorabil pentru Verde Magnesium.

Astfel, Verde Magnesium a câştigat recent licitaţia publică organizată de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale din România (ANRM) pentru drepturile de concesiune asupra unui perimetru din vestul României. Licenţa de exploatare minieră urmează să fie semnată în curând, iar investiţia iniţială în mina dezafectată şi în instalaţiile de prelucrare a magneziului alimentate cu energie regenerabilă este estimată la 1 miliard USD. Producţia este programată să înceapă în 2027.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19371

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici