Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas s-au despărţit. Anunţul a fost făcut de sportivă

Paula Badosa spune că ea şi Stefanos Tsitsipas nu mai formează o pereche. Cuplul din tenis s-a despărţit.

744 afișări
Imaginea articolului Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas s-au despărţit. Anunţul a fost făcut de sportivă

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas s-au despărţit

Badosa a scris duminică pe reţelele de socializare că cei doi „au decis să se despartă pe cale amiabilă", după ce au format un cuplu încă de anul trecut.

„Am împărtăşit o călătorie plină de iubire şi învăţătură şi, în calitate de prieteni cu un imens respect reciproc, am ales acum să mergem mai departe pe propriile noastre căi", a postat Badosa.

„Suntem recunoscători pentru sprijinul prietenilor noştri, al familiei şi al tuturor celor care au făcut parte din povestea noastră. Pe măsură ce trecem la acest nou capitol al vieţii noastre, continuăm să ne dorim reciproc numai bine în toate eforturile noastre".

Badosa, în vârstă de 26 de ani, s-a născut în New York, dar reprezintă Spania. În prezent, ea se află pe locul 101, după o serie de accidentări care i-au limitat prezenţele la turnee în ultima vreme, conform AP.

Cea mai bună evoluţie din cariera lui Badosa la un turneu de Grand Slam a fost un parcurs până în sferturile de finală la Openul Franţei din 2021.

„Nivelul de tenis există, dar trebuie să mă recuperez emoţional", a declarat Badosa după o înfrângere în primul tur la Madrid Open pe 24 aprilie, în cel mai recent meci al său.

Tsitsipas a pierdut şi el primul meci la Madrid, deşi a câştigat Mastersul de la Monte Carlo şi a fost finalist la Barcelona Open înainte de acesta.

Este un grec în vârstă de 25 de ani care a fost clasat până pe locul 3, iar acum este pe locul 7. Tsitsipas a fost de două ori finalist la turneele de Mare Şlem, terminând de două ori pe locul al doilea în faţa lui Novak Djokovic, de 24 de ori câştigător al titlurilor majore - la Roland Garros 2021 şi la Australian Open 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici