Credite imobiliare Raiffeisen Bank cu dobândă fixă de la 4,9% pe an

Credite imobiliare Raiffeisen Bank cu dobândă fixă de la 4,9% pe an

Raiffeisen Bank România anunţă o dobândă promoţională de la 4,9%, fixă pe 3 ani, pentru toate creditele ipotecare – creditele de achiziţie locuinţă, de construire, de modernizare, de refinanţare, contractate în perioada 30 aprilie 2024 – 31 iulie 2024. Noua ofertă de creditare vine, de asemenea cu o facilitate atractivă – comision zero pentru etapa de analiză a dosarului.

Oferta de creditare imobiliară include şi o serie de alte facilităţi, printre care pre-aprobarea financiară rapidă în maximum 24 de ore, cu zero costuri, valabilă până la 90 de zile, graţie la prima rată, vacanţă 3 rate oricând, după primele 6 luni de rambursare.

”Venim în sprijinul clienţilor cu condiţii avantajoase, care fac din oferta noastră una dintre cele mai atractive soluţii de creditare ipotecară existente la ora actuală pe piaţa bancară. Informaţii utile despre acest tip de credit sunt disponibile atât în aplicaţia noastră Smart Mobile, cât şi pe website, unde clienţii pot accesa simulatorul de credit ipotecar, un instrument facil de utilizat, care reuneşte toate informaţiile de care au nevoie în procesul iniţial de alegere a unui credit. De asemenea, colegii noştri din agenţii sunt gata să discute 1:1, identificând împreună cu clientul varianta optimă de finanţare.” – Gabriela Mateescu, Director Produse de Creditare Persoane Fizice, Raiffeisen Bank România Clienţii pot accesa dobânda de 4,9% dacă deţin un cont curent la Raiffeisen Bank în care încasează salariul, optează pentru ataşarea unei asigurări facultative de viaţă şi şomaj şi dacă achiziţionează un imobil cu certificat energetic clasa A sau RoGBC.

 

Comunicat furnizat si asumat de Raiffeisen Leasing IFN SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19436

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici