Alize Cornet şi-a anunţat retragerea din tenis

  • Alize Cornet a anunţat că va juca ultimul său turneu luna viitoare, la Roland Garros.
  • Franţuzoaica în vârstă de 34 de ani a confirmat retragerea sa din tenis într-un interviu difuzat sâmbătă la postul de televiziune francez Canal+.
182 afișări
Imaginea articolului Alize Cornet şi-a anunţat retragerea din tenis

Alize Cornet şi-a anunţat retragerea din tenis. Sursă foto: Mediafax Foto

Alize Cornet a debutat în circuitul WTA ca wild card la 15 ani, la Openul Franţei, în 2005. De-a lungul carierei sale de 19 ani, jucătoarea din Nisa a cucerit şase titluri WTA, a ajuns în finala de la Roma la 18 ani, în 2008, şi a atins cea mai bună clasare a carierei, locul 11 în 2009.

Cel mai bun rezultat al său în turneele de Grand Slam a fost obţinut în urmă cu doar doi ani, când a ajuns în sferturile de finală la Australian Open.

Într-un exemplu remarcabil al rezistenţei sale, Cornet deţine recordul pentru prezenţe consecutive pe tabloul principal de Grand Slam. Într-o serie care a început în 2007 şi care rămâne neîntreruptă, Cornet a apărut în 68 de turnee majore consecutive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici