Trei medalii în trei culori câştigate de România în primele finale ale europenelor de canotaj

  • Delegaţia României la Campionatul European de Canotaj de la Szeged a obţinut primele trei medalii.
  • Canotorii români au câştigat o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.
  • Duminică, alte 8 echipaje evoluează în finalele competiţiei.
220 afișări
Imaginea articolului Trei medalii în trei culori câştigate de România în primele finale ale europenelor de canotaj

Sursa foto: Facebook

Medalie de argint a obţinut echipajul de patru rame feminin (W4-), compus din Mădălina Bereş, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş, în prima finală cu participare română a zilei.

A urmat o medalie de aur pentru echipajul de dublu vâsle feminin categorie uşoară (LW2x), compus din Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc.

Medalia de bronz a fost apoi obţinută de echipajul de 8+1 masculin (M8+), compus din Mihăiţă Ţigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, Florin Lehaci şi Adrian Munteanu.

Totodată, alte trei echipaje care au concurat în semifinale s-au calificat în finalele probelor:, după cum urmează:
M2 - Florin Arteni şi Florin Lehaci - Locul 2, calificare în Finala A
M2X - Andrei Cornea şi Marian Enache - Locul 1, calificare în Finala A
M1X - Mihai Chiruţă - Locul 4, va concura în Finala B

Tot sâmbătă, echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Mariana Dumitru, Emanuela Ciotău, Alexandra Ungureanu şi Mădălina Moroşan, au încheiat finala probei pe locul 6.
Locul 6 în Finala Campionatelor Europene de la Szeged pentru

De asemenea, echipajul de patru vâsle masculin (M4x), format din Cristian Nicoară, Bogdan Baitoc, Florin Horodişteanu şi Ioan Prundeanu, a încheiat finala pe locul 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici