Un fotbalist de la Real Madrid, dat ca şi câştigător al Balonului de Aur

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, consideră că Vinicius este printre cei mai buni fotbalişti din lume şi ”este foarte aproape să câştige Balonul de Aur”.

406 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist de la Real Madrid, dat ca şi câştigător al Balonului de Aur

Vinicius, dreapta

Performanţele lui Vinicius la Real Madrid îl fac pe jucătorul brazilian un candidat pentru trofeul Balonul de Aur, iar managerul echipei spaniole, Carlo Ancelotti, a declarat vineri că jucătorul de 23 de ani merită să câştige acest premiu.

Vinicius a marcat de cinci ori şi a oferit tot atâtea pase de gol numai în Liga Campionilor în acest sezon, ajutând-o pe Real să se califice în finală. De asemenea, el a înscris 13 goluri în LaLiga, Real câştigând campionatul pentru a 36-a oară, un record.

"Face o treabă excelentă", a declarat Ancelotti. "Mai are de jucat finala Ligii Campionilor şi apoi va fi la Copa America. Este foarte aproape să câştige Balonul de Aur dacă are rezultate pozitive în ambele competiţii”, a adăugat managerul lui Real.

"Înainte de a veni să antrenez la Madrid, l-am văzut pe Vinicius la televizor şi m-am gândit ce jucător incredibil de talentat părea. Când am ajuns aici, acest lucru era clar, iar el a îmbunătăţit multe lucruri pentru a-şi spori acest talent. Este un profesionist extrem de disciplinat şi merită tot ceea ce a obţinut. (...) Este printre cei mai buni din lume”, a mai arătat Ancelotti.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ancelotti,
vinicius,
real

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici