Alarma va suna miercuri în sediul CNAS

Sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) va fi evacuat miercuri, de la ora 15.00, în timpul desfăşurării unui exerciţiu de apărare civilă.

569 afișări
Imaginea articolului Alarma va suna miercuri în sediul CNAS

Alarma va suna miercuri în sediul CNAS

Miercuri, începând cu ora 15.00, la sediul CNAS din Bucureşti, de pe Calea Călăraşilor nr. 248, va avea loc un exerciţiu de apărare civilă care va consta în simularea izbucnirii unui incendiu la unul din etajele clădirii, anunţă biroul de presă al instituţiei.

„În cursul exerciţiului vor fi evacuate persoanele aflate în clădire, se va întrerupe alimentarea acesteia cu energie electrică şi gaze naturale, se va simula stingerea incendiului cu mijloacele tehnice din dotare şi se va acorda primul ajutor unei presupuse victime. Totodată, se va simula şi alertarea serviciilor de urgenţă prin apelarea numărului telefonic 112, urmând ca acestea să deplaseze la locul exerciţiului mijloace tehnice adecvate situaţiei simulate”, transmit reprezentanţii CNAS.

Conform acestora, exerciţiul va fi efectuat de personalul CNAS cu atribuţii în domeniul apărării civile.

Durata estimată a exerciţiului va fi de aproximativ două ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
exerciţiu,
cnas,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici