Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca în Capitală. Actorul este la Matei Balş

Actorul Florin Piersic, care era internat la Institutului Inimii din Cluj-Napoca, este transferat marţi seara la Institutul Matei Balş din Capitală.

2206 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca în Capitală. Actorul este la Matei Balş

Florin Piersic, transferat de la Cluj-Napoca în Capitală. Actorul este la Matei Balş

„Da, e transferul în curs spre Bucureşti în vederea continuării tratamentului medicamentos şi reevaluarea ortopedică. Decizia a fost a dânsului şi a familiei. Din punct de vedere cardiac, lucrurile sunt în regulă, partea care ţinea de noi a fost rezolvată pentru moment, trebuie să-şi continue tratamentul şi să fie reevaluat din punct de vedere ortopedic”, a declarant, pentru MEDIAFAX, Florin Ciraş, managerul Insttitutului Inimii din Cluj-Napoca.

Conform acestuia, actorul a plecat de la institutul clujean în stare bună.

El este transferat la Institutul Matei Balş din Bucureşti.

Anterior, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI anunţa că un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO execută marţi seara o misiune secundară pentru transportul unui pacient cu afecţiuni cardiace de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici