Afacerile Antibiotice Iaşi în creştere cu 24% în 2023, consolidează dezvoltarea companiei

Afacerile Antibiotice Iaşi în creştere cu 24% în 2023, consolidează dezvoltarea companiei

Antibiotice SA (simbol ATB) a remis Bursei de Valori Bucureşti, în data de 17.04.2024, raportul administratorilor şi opinia auditorului cu privire la situaţiile financiare aferente perioadei ianuarie-decembrie 2023.

Pentru prima dată, situaţiile financiare ale Antibiotice Iaşi au fost auditate de Deloitte România, companie aflată în “The Big Four” - topul celor mai mari companii de audit din lume, care a semnat un contract pentru 3 ani cu Antibiotice. „Situaţiile financiare ale Antibiotice prezintă fidel rezultatul tuturor activităţilor” este opinia Deloitte la finalul auditului rezultatelor financiare aferente anului 2023, opinie ce are un impact important asupra jucătorilor din piaţa de capital.

Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat investiţii importante pentru anul în curs, finanţate atât din surse proprii cât şi din atragerea de fonduri nerambursabile. Acţionarii societăţii au hotarât ca în legatură cu repartizarea profitului pentru exerciţiul financiar 2023 să amâne luarea unei decizii pentru a corela nevoia de auto-finanţare a companiei cu solicitările Guvernului României de a distribui sub formă de divident 90% din profitul rezultat.

 

Comunicat furnizat si asumat de Antibiotice SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19356

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici