Bepanthen® Tattoo protejează povestea scrisă pe pielea ta

Bepanthen® Tattoo protejează povestea scrisă pe pielea ta

Pregăteşte-te să experimentezi cea mai recentă inovaţie de la Bayer, în România: Bepanthen® Tattoo. Acest produs este special creat pentru a oferi îngrijire specifică şi protecţie pentru pielea recent tatuată.

Fie că îţi plac tatuajele artistice sau micropigmentarea estetică, Bepanthen® Tattoo este soluţia ta. Acest unguent pentru îngrijirea tatuajelor calmează şi repară pielea recent tatuată, susţinând procesul de vindecare.

Utilizarea produsului potrivit, după ce ai făcut un tatuaj, este crucială pentru rezultatul general şi aspectul pe termen lung al tatuajului tău. Îngrijirea corespunzătoare nu doar păstrează un nivel optim de hidratare în piele, ci şi susţine regenerarea acesteia din interior. Bepanthen® Tattoo asigură îngrijirea specifică şi necesară pe care pielea ta o merită, care îţi permite astfel să îţi expui tatuajul cu încredere.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19351

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici