Fenty şi PUMA te aduc mai aproape de natură

Rihanna lansează noua colecţie Creeper Phatty Earth ToneFlux RSS

Colecţia FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone a sosit cu materiale premium din piele întoarsă şi accente aurii. Colecţia se adresează atât adepţilor ţinutelor monocromatice neutre, cât şi celor care îşi doresc să iasă în evidenţă printr-un outfit impunător, în tonurile naturale ale pământului. Noua colecţie Creeper Phatty se evidenţiază în timp ce se integrează în orice context şi este caracterizată prin materiale premium, detalii embosate şi accente aurii.

Creeper-ul original a fost lansat în septembrie 2015, o versiune cu platformă a celebrei perechi de sneakers PUMA Suede. Această siluetă a fost numită Pantoful Anului de către Footwear News în 2016 şi nu numai că a transformat cultura pantofilor sport, dar a şi ajutat la consolidarea şi impactul mărcii PUMA din ultimul deceniu. Creeper Phatty, cea mai nouă iteraţie a pantofului realizată de Rihanna, este mai voluminoasă, mai îndrăzneaţă şi mai aşteptată ca oricând, cu un design supradimensionat şi o talpă exterioară groasă de gumă.

Această lansare premium vine cu trei culori distincte, unisex, destinate tuturor vârstelor - Totally Taupe, Green Fog şi Warm White.

 

Comunicat furnizat si asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19366

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici