Festivalul Grădinilor Sibiu 2024

Festivalul Grădinilor Sibiu 2024

In intervalul 26 - 28 aprilie va avea loc evenimentul expoziţional cu vânzare devenit tradiţie la Sibiu - Festivalul Grădinilor. Locaţia de desfăsurare va fi in acest an zona Shopping City Sibiu (parcarea KFC) şi vor participa un număr de aproximativ 40 de expozanţi.

La Festivalul Grădinilor se pot descoperi şi achiziţiona cele mai frumoase plante şi flori pentru grădină sau terasă, de la micii producători cu experienţă din întreaga ţară.

Se pot găsi o gamă variată de plante de grădină şi de interior, de la cele mai simple până la cele mai deosebite, vizitatorii având o mulţime de opţiuni pentru a-ţi îmbunătăţi spaţiul verde.

Accesul este gratuit, zilnic între orele 9.00 - 20.00, în cele trei zile de eveniment. Organizator C.C.I.A. Sibiu - în sprijinul comunităţii de afaceri judeţene.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19352

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici