LIFE IS HARD investeşte în Pointer Systems, consolidându-şi strategia în direcţia de asigurări

LIFE IS HARD investeşte în Pointer Systems, consolidându-şi strategia în direcţia de asigurări

La doar 1 zi după anunţarea pe bursă a succesului emisiunii de obligaţiuni, suprasubscrisă în procent de 242%, LIFE IS HARD (LIH), companie de tehnologie listată la BVB, piaţa AeRo, anunţă o nouă achiziţie.

LIFE IS HARD SA preia, prin LIH Ventures, 10% din acţiunile Pointer Systems - companie antreprenorială care asigură servicii de asistenţă de urgenţă pentru evenimente neprevăzute, domestice sau care ţin de mobilitate. Valoarea tranzacţiei se ridică la 200.000 euro şi se va derula prin LIH Ventures, braţul de investiţii al LIFE IS HARD - vehicul creat pentru a susţine dezvoltarea startup-urilor din domenii conexe şi complementare pieţei de asigurări.

“Prin achiziţionarea unui pachet relevant în cadrul Pointer Systems, LIH Ventures îşi propune să accelereze dezvoltarea acestei companii care activează într-un domeniu complementar pentru ecosistemul nostru. În prezent, LIH operează cel mai mare ecosistem de distribuţie de asigurări din România, prin platforma marketplace 24broker utilizată de peste 80 de companii de brokeraj şi prin care se tranzacţionează poliţe în valoare de aproape un miliard de euro. Integrând oferta Pointer Systems în marketplace-ul 24broker, aceste servicii pot ajunge în faţa a peste 11.000 de agenţi de asigurări care au acces la o piaţă multiplicată exponenţial. Implicarea unui partener cu acces la canale de distribuţie multiple, cum este LIH, va avea impact în creşterea noului nostru coechipier, echipa Pointer Systems”, spune Cătălin Chiş, CEO LIFE IS HARD SA.

 

Comunicat furnizat si asumat de LIFE IS HARD

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19357

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici