Parteneriat strategic între Raiffeisen Bank şi FinTech-ul românesc iFactor

Parteneriat strategic între Raiffeisen Bank şi FinTech-ul românesc iFactor, marele câştigător al Rofin.Tech Awards Gala

Raiffeisen Bank România şi iFactor au încheiat un parteneriat strategic prin intermediul căruia, pentru solicitările de factoring, banca utilizează iFactor Pure Analytics, un instrument inovator de evaluare a creditelor, bazat pe Date Alternative (Social Media, Profilare Psihometrică, Amprentă Digitală, Comportament de tranzacţionare, PSD2 account information), dezvoltat într-un model SaaS API.

iFactor Pure Analytics este o soluţie digitală care permite Raiffeisen Bank să efectueze o analiză mai rapidă şi mai detaliată atât a IMM-urilor, cât şi a corporaţiilor care solicită servicii de factoring, identificând oportunităţi de finanţare a acestora.

“Parteneriatul cu iFactor reprezintă pentru noi un pas semnificativ în finanţarea companiilor româneşti prin produsul de factoring, evidenţiind dorinţa noastră de a ne menţine în avangarda progreselor tehnologice şi de a oferi soluţii inovatoare şi rapide care să răspundă nevoilor în continuă evoluţie ale sectorului financiar." - Cristina Kalinov, Manager Departament Forfetare şi Factoring, Raiffeisen Bank România.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19365

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici