Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024

Samsung, partener principal al zonei de gaming din cadrul East European Comic Con 2024

Samsung Good Game Arena va reuni timp de 3 zile cei mai importanţi gameri şi streameri profesionişti

Între 19 şi 21 aprilie, pasionaţii de gaming şi nu numai sunt invitaţi la standul Samsung, în cadrul East European Comic Con 2024, organizat la Romexpo.

În calitate de partener principal al zonei de gaming din cadrul acestei ediţii al celui mai important eveniment din Europa de Est dedicat fanilor benzilor desenate, animaţiilor, dar şi jocurilor video, Samsung va reuni în cele trei zile de Comic Con unii dintre cei mai cunoscuţi gameri şi streameri profesionişti.

La Samsung Good Game Arena, vizitatorii vor putea să şi testeze cele mai noi tehnologii ale brandului, de la funcţiile AI (precum Circle to Search, Photo Assist sau Chat Assist) ale telefoanelor din seria Galaxy S24, prezente şi pe tabletele premium din seria Galaxy Tab S9, la performanţa monitoarelor Odyssey Neo, Odyssey OLED, Odyssey Ark, dar şi la calitatea imaginii, viteza de mişcare, jocuri fără lag prezente pe televizoarele Neo QLED şi OLED.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19369

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici