Mesajul lui Diego Maradona despre coronavirus: Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute

  • Diego Maradona a transmis un mesaj de susţinere locuitorilor Italiei.
  • Maradona este îngrijorat că argentinienii tratează situaţia cu lejeritate.
  • Fostul mare fotbalist consideră că situaţia este sub control dacă locuitorii vor da dovadă de educaţie, disciplină şi respect.
2140 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Diego Maradona despre coronavirus: Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute

Mesajul lui Diego Maradona despre coronavirus: Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute

Diego Maradona este foarte îngrijorat în legătură cu pandemia COVID-19, iar legendarul fotbalist se teme pentru locuitorii Italiei, una dintre cele mai afectate ţări de coronavirus, transmite publicaţia Ole.com.ag.

Maradona a transmis un mesaj de susţinere pentru italienii. În acelaşi timp, fostul mare fotbalist susţine că locuitorii Argentinei tratează această situaţie cu prea multă lejeritate.

Maradona consideră că situaţia este sub control dacă locuitorii vor da dovadă de educaţie, disciplină şi respect.

„Am locuit timp de 7 ani la Napoli. Am familie acolo, prieteni, oameni care mă iubesc şi pe care îi iubesc. Italia este parte din viaţa mea şi vreau să transmit un mesaj de susţinere. Mă bucur că toată lumea a realizat că trebuie să stea în casă, sper ca şi Argentina să ia măsuri la timp. Unii tratează în glumă situaţia, dar aici până în urmă cu câteva zile nimeni nu pomenea de pandemie, de coronavirus. Toată lumea se pupa, stadioanele erau pline. Acum, sperăm să trecem cu bine de această criză. Este greu să educi o ţară întreagă în 15 minute. Totul se rezolvă cu educaţie, disciplină şi respect. Noroc tuturor”, a spus Maradona.

Aproape 5.100 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19, iar peste 137.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici