San Francisco declară stare de urgenţă, pe fondul epidemiei de coronavirus. „Cerem cetăţenilor să se pregătească”

San Francisco a declarat stare de urgenţă locală pe fondul răspândirii infecţiei de coronavirus în lume, deşi în SUA nu a fost depistat până acum niciun caz.

3371 afișări
Imaginea articolului San Francisco declară stare de urgenţă, pe fondul epidemiei de coronavirus. „Cerem cetăţenilor să se pregătească”

Sursa: Profimedia Images

Oficialii medicali din SUA i-au avertizat pe cetăţeni să se pregătească pentru răspândirea „inevitabilă” a virusului, deoarece situaţia se schimbă de la o oră la alta.

„Cerem cetăţenilor americani să se pregătească. Este doar o chestiune de timp până când o epidemie va izbucni şi în ţara asta. Viaţa de zi cu zi ar putea fi grav afectată”, a declarat, marţi, Nancy Messonnier, de la Centrul Naţional pentru Imunizare şi Boli Respiratorii.

Până acum, 53 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în SUA, iar autorităţile au solicitat membrilor Congresului să aprobe cât mai repede o finanţare de miliarde de dolari pentru a ajuta eforturile de contracarare a noului patogen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici