Un fost Ministru al Sănătăţii acuză: E bulibăşeală. Măsurile sunt insuficiente

  • Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog acuză guvernanţii că nu au luat măsurile necesare în cazul coronavirusului
  • Bodog: Măsurile sunt insuficiente şi există foarte multe intarzieri. E bulibăşeală
  • El mai spune că Unifarm nu a achiziţionat materialele necesare
941 afișări
Imaginea articolului Un fost Ministru al Sănătăţii acuză: E bulibăşeală. Măsurile sunt insuficiente

Un fost Ministru al Sănătăţii acuză: E bulibăşeală. Măsurile sunt insuficiente

Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog acuză guvernanţii că nu au luat măsurile necesare în cazul coronavirusului: „Cred că e un pic de bulibăşeală în ceea ce se întâmplă şi cred că Guvernul nu-şi face treaba”.

Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a declarat, pentru MEDIAFAX, că deşi ordonanţa de urgenţă privind stocurile de urgenţă medicală a fost adoptată pe 11 februarie, nici până acum nu au fost aprobate ordinele privind nomenclatorul materialelor care urmează a fi cumpărate şi cel referitor la carantină.

„Măsurile sunt insuficiente şi există foarte multe intarzieri. Eu cred că e un pic de bulibăşeală în ceea ce se întâmplă şi cred că guvernul nu-şi face treaba”, a spus fostul ministru.

Acesta a adăugat că Unifarm nu s-a pregătit pentru o epidemie de coronavirus: „Ceea ce aş fi făcut eu, dacă aş fi fost în locul ministrului Sănătăţii, aş fi dispus Unifarmului să achiziţioneze materiale necesare, să achiziţioneze măşti, să achiziţioneze medicamente simpomatice şi alte materiale necesare în epidemie pentru ca în situaţia în care vor exista goluri de stoc în Europa, datorată şi producătorilor din China, România să fie acoperită. Nu s-a făcut acest lucru”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici