Ediţia din 2013 a OST Fest a fost anulată

Ediţia din 2013 a OST Fest, care urma să se desfăşoare între 7 şi 9 iunie, la Bucureşti, a fost anulată, deoarece organizatorii nu au dorit să aibă "un festival mediocru", informează site-ul evenimentului.

Urmărește
243 afișări
Imaginea articolului Ediţia din 2013 a OST Fest a fost anulată

Ediţia din 2013 a OST Fest a fost anulată (Imagine: ostfest.ro)

"Ne-am dorit ca ediţia OST Fest 2013 să depăşească cu mult ediţia OST Fest 2012. În 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formaţii mari ce au reuşit să transforme OST Fest în unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate până în 2012 în ţara noastră. Pentru ediţia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar înainte să se termine ediţia din 2012. Am trimis sute de mail-uri şi oferte, dar din diverse motive nu am reuşit să asigurăm alte nume mari care să vină pe scena OST Fest în afară de King Diamond. Trupele mari pe care le doream la festival sunt ori în turneu în afara Europei ori au alte angajamente. Cum nu dorim să înşelăm aşteptările fanilor OST Fest sau să avem un festival mediocru, preferăm să anulăm festivalul de anul acesta. Ne apucăm de lucru pentru ediţia din 2014!", declară Sorin Sararu, managing partner al firmei organizatoare, Project Events.

"Reprezentanţii Project Events îşi cer scuze pentru toate inconvenientele create şi ţin să precizeze că toţi fanii care şi-au achiziţionat bilete şi abonamente pentru ediţia OST Fest 2013 îşi pot recupera banii începând cu data de 7 februarie, din locaţiile de unde le-au cumpărat", se încheie mesajul de pe site-ul OST Fest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici