În filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase şi distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, în cinematografele din toată ţara, Ada Condeescu, prinsă într-un triunghi amoros cu Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor

Ada Condeescu este prinsă între Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor în lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, regizată de Petre Năstase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu şi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată ţara, începând cu 18 octombrie 2024.

Urmărește
145 afișări
Imaginea articolului În filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase şi distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, în cinematografele din toată ţara,  Ada Condeescu, prinsă într-un triunghi amoros cu Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor

Aflată la intersecţia dintre trecutul marcat de o iubire pasională şi neterminată alături de personajul interpretat de Radu Vâlcan şi prezentul imblanzit de o dragoste raţională, ca la carte, cu o „partidă bună”, mai precis personajul interpretat de Răzvan Fodor, Eva, jucată de Ada Condeescu, trebuie să ia o decizie şi să-şi aleagă drumul viitorului. Cine câştigă între iubirea pasională din trecut şi dragostea ratională din prezent în inima Evei, însufleţită de Ada Condeescu, în filmul „Retreat Vama Veche”, se va decide după o avalansă de întâmplări, întâlniri, distracţii, dar şi lacrimi, încurcături amuzante, hohote de râs, răsărituri în Vamă şi revelaţii de tot felul. „Cine ştie, poate nu va câştiga niciuna dintre cele două iubiri, sau poate amândouă, sau poate va câştiga inima, dacă va fi ascultată cu adevărat şi va avea acea întâlnire fericită, pe aceeaşi lungime de undă, şi cu mintea.”, glumeşte Ada Condeescu despre alegerile şi pariurile personajului său din „Retreat Vama Veche” care se vor derula din 18 octombrie, distribuite de Vertical Entertainment, în cinematografele din toată ţara.

Săptămânile de filmări cu „frumoşii României”, aşa cum au fost alintaţi de echipă Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor, au fost pentru Ada Condeescu ca nişte întâlniri vesele şi productive cu prieteni vechi şi dragi: „Cu Radu lucrasem deja în trecut şi a fost foarte fain, la "Dincolo de calea ferată", în regia lui Cătălin Mitulescu, iar pe Răzvan îl ştiu de când eram destul de mică şi ghici unde ne-am cunoscut? În Vama Veche:)) Suntem cu toţii pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba de umor, lucru foarte important pentru mine atât în lucru, cât şi dincolo de set, aşa că ce să spun? Am fost foarte norocoasăJ Pe cine aş alege dintre ei doi, dacă aş fi Eva?! Nu se poate unul fără altul, clar! Se completează în glume, Radu găteşte minunat, dar Răzvan vine cu vinul perfect, aşa că nu pot renunţa la nimic. Rămâne doar să-şi aducă soţiile, care îmi sunt foarte dragi, ca să fie o seară pe cinste:).”, mărturiseşte actriţa Ada Condeescu, aflată la primul ei rol într-o comedie romantică, după o carieră marcată de premii, roluri mari şi prestaţii actoriceşti apreciate national şi internaţional în nenumărate drame şi filme de autor.

Ada Condeescu îndeamnă pe toată lumea să facă terapia „Retreat Vama Veche”, în cinematografele din întreaga ţară, din 18 octombrie pentru a se regăsi, a râde, a pica pe gânduri, a-şi aminti de prietenii adevăraţi şi a se distra din plin, ca şi când ar fi în Vamă, cu gaşca: „E un film curat, cu un umor ascuţit, dar tandru. E o uşoară ironie a vieţii din România actuală, spusă însă cu blândeţe. E emoţionant, dar cel mai mult m-a atins prietenia dintre 3 femei, care durează de ani de zile şi probabil va rămâne mereu cu ele. Prietenia e tot mai rară în lumea asta atât de gălăgioasă uneori, e bine să le amintim oamenilor că nu e mereu atât de "despre ei", ci despre a fi împreună, real şi cu dragoste. Cred că filmul acesta a ieşit aşa de frumos şi datorită legăturilor puternice dintre oamenii care au lucrat la el şi a felului în care regizorul Petre Năstase a reuşit să-i apropie pe toţi.”, descrie actriţa lungmetrajul Reatreat Vama Veche în distribuţia căruia se regăsesc unele dintre cele mai cunoscute şi apreciate nume, dar şi prietenii din filmul şi divertismentul românesc.  

Cu o distribuţie ce adună actori mari şi comunităţi online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” îi are în distrubuţie, alături de Ada Condeescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor pe Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Imagini, concursuri, glume şi detalii din şi despre ”Retreat Vama Veche” se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en, dar şi pe canalele actorilor din distribuţie, pregătiţi pentru întâlnirea din 18 octombrie, cu spectatorii de cinema din întreaga ţară.  

Trailer:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici