Kris Kristofferson, star al muzicii country, a murit la 88 de ani

Kris Kristofferson, care a câştigat trei premii Grammy pentru cel mai bun cântec country, a murit la vârsta de 88 de ani.

Urmărește
161 afișări
Imaginea articolului Kris Kristofferson, star al muzicii country, a murit la 88 de ani

Kris Kristofferson, star al muzicii country, a murit la 88 de ani

Un reprezentant al artistului a declarat că acesta a murit sâmbătă „în linişte” la domiciliul său din Hawaii, înconjurat de familie, scrie BBC.

„Vă mulţumim că l-aţi iubit atâţia ani, iar când veţi vedea un curcubeu, să ştiţi că ne zâmbeşte tuturor”, se arată într-un mesaj al familiei, citat de CBS News.

Născut în Brownsville, Texas, pe 22 iunie 1936, Kristofferson a devenit o figură marcantă a muzicii country.

El a câştigat trei premii Grammy pentru cel mai bun cântec country, în 1972, 1974 şi 1976.

În 1971, Kristofferson a debutat ca actor, câştigând un Glob de Aur pentru interpretarea lui John Norman Howard în A Star Is Born (1976).

Cariera sa de actor a continuat cu numeroase roluri, inclusiv în Pat Garrett şi Billy the Kid, Lone Star şi franciza Blade.

El a fost membru al Country Music Hall of Fame şi a primit mai multe distincţii pentru întreaga carieră, inclusiv de la The Recording Academy, Country Music Association şi Academy of Country Music.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici