Negreanu apare în filmul ICK, al lui Joseph Kahn, un regizor de succes pe care l-a cunoscut la poker

Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker din lume la ora actuală, este pe cale să devină şi vedetă de cinema.

Urmărește
395 afișări
Imaginea articolului Negreanu apare în filmul ICK, al lui Joseph Kahn, un regizor de succes pe care l-a cunoscut la poker

Negreanu apare în filmul ICK, al lui Joseph Kahn, un regizor de succes pe care l-a cunoscut la poker

Canadianul cu părinţi români a fost prezent, pentru o zi, în Houston cu scopul de a filma o scenă distractivă pentru un film (ICK) făcut de un regizor ultra-premiat, Joseph Kahn.

Acesta este cunoscut şi ca urmare a unor videoclipuri muzicale produse pentru staruri precum Taylor Swift, DJ Khaled, Eminem, Rihanna, Kendrick Lamar, Lady Gaga, U2 şi alţii.

Protagoniştii filmului sunt Brandon Routh, din Superman Returns, şi Scott Pilgrim şi Mena Suvari - din American Beauty, respectiv American Pie.

Variety descrie pelicula ICK: „Filmul îşi propune să evoce trăsăturile atemporale ale creaturii anilor ’80, cu un arsenal ambiţios de sperieturi şi comedie.

Routh îl interpretează pe Hank, un profesor de ştiinţe de liceu care încă tânjeşte după iubita lui din copilărie, cu Suvari în rol principal.

Pe măsură ce descoperă că are o fiică adolescentă, interpretată de Malina Weissman, Hank trebuie să facă faţă unei anomalii extraterestre terifiante care le invadează micul oraş”.

A apărut în videoclipul melodiei „Walking Up in Vegas”
Implicarea lui Negreanu a venit după o relaţie îndelungată legată la masa de poker cu Kahn, care a şi scris scenariul. Filmul anterior al regizorului a fost Bodied, o comedie de rap battle produsă de Eminem.

Negreanu a vorbit despre conexiunea pe care o are cu Kahn. „Sunt prieten cu Joseph de când făcea reclame la poker şi de atunci am avut prezenţe în filmele lui, Detention şi Bodied, şi videoclip pentru Katy Perry, Waking Up in Vegas”, a declarat Negreanu pentru Card Player.

Dacă va juca un rol în film rămâne încă un mister.

Negreanu a apărut în proiecte de film şi de televiziune (Lucky You, The Grand, X-Men Origins: Wolverine, Mr. D şi Private Eyes).

ICK este aşteptat să debuteze la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, afirmă Negreanu.

Potrivit IMDB, filmul ar urma să fie lansat în septembrie şi este produs de renumita companie independentă de producţie de film Interstellar Entertainment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici