Peter Jackson lucrează la o nouă serie de filme "Stăpânul inelelor". Când ar urma să apară în cinematografe

  • Warner Bros. a făcut anunţul oficial: se va întoarce în Middle Earth.
  • Compania se află "acum în primele etape de dezvoltare a scenariului" pentru noile filme "Stăpânul Inelelor".
  • Regizorul Peter Jackson "va fi implicat" în proiect.
2626 afișări
Imaginea articolului Peter Jackson lucrează la o nouă serie de filme "Stăpânul inelelor". Când ar urma să apară în cinematografe

Peter Jackson lucrează la o nouă serie de filme "Stăpânul inelelor". Când ar urma să apară în cinematografe

În cadrul conferinţei cu privire la câştigurile Warner Bros. Discovery (WBD) pentru primul trimestru, directorul David Zaslav a declarat că se află "acum în primele etape de dezvoltare a scenariului" pentru noile filme "Stăpânul Inelelor", despre care spune că "anticipează lansarea în 2026" şi că vor "explora poveşti care nu au fost încă spuse".

Zaslav spune că regizorul Peter Jackson şi partenerii săi Fran Walsh şi Philippa Boyens "vor fi implicaţi" în proiect, relatează The Hollywood Reporter.

"Stăpânul Inelelor este una dintre cele mai de succes şi venerate francize din istorie şi reprezintă o oportunitate semnificativă pentru afacerea noastră în cinematografe", a declarat Zaslav.

WBD a declarat pentru prima dată că dezvoltă noi filme din seria The Lord of The Rings în urmă cu un an, încheind un acord cu deţinătorii de drepturi Embracer Group AB pentru a dezvolta noi filme bazate pe seria de cărţi a lui J.R.R. Tolkien.

Vestea că Jackson, Boyens şi Walsh vor fi implicaţi în noua franciză cinematografică (chiar dacă doar în calitate de producători) va calma cu siguranţă orice îngrijorare a fanilor fideli.

Trilogia originală de filme, care a câştigat o mulţime de premii Oscar, se va întoarce în cinematografe în această vară, remasterizată şi extinsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici