Ron Ely, starul serialului Tarzan, a murit. Actorul avea 86 de ani

Actorul american Ron Ely, cunoscut mai ales pentru rolul lui de Tarzan din serialul de televiziune cu acelaşi nume din anii 1960, a murit la vârsta de 86 de ani, relatează BBC.

Urmărește
318 afișări
Imaginea articolului Ron Ely, starul serialului Tarzan, a murit. Actorul avea 86 de ani

Sursa foto: Instagram

„Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată - iar eu mi-am pierdut tatăl”, a declarat fiica actorului, Kirsten Casale Ely, într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de K I K I E L Y (@blonderambitions)

Tarzan a fost difuzat iniţial pe reţeaua de televiziune NBC din 1966 până în 1968, timp în care actorul şi-a rupt mai multe oase şi s-a raportat că a fost atacat de animale în timp ce îşi făcea propriile cascadorii.

După ce s-a retras din actorie în 2001, Ely a devenit autor şi a publicat două romane poliţiste. El s-a întors pentru scurt timp la actorie pentru filmul Expecting Amish, în 2014, unde a jucat rolul unui bătrân Amish.

În anii 1980, a apărut în alte programe de televiziune de succes, printre care comedia The Love Boat, a cărei acţiune se desfăşoară pe un vas de croazieră, precum şi în Wonder Woman, alături de vedeta Lynda Carter.

Născut în Texas în 1938, Ely s-a căsătorit cu iubita sa din liceu în 1959, înainte de a divorţa doi ani mai târziu. A fost, de asemenea, cunoscut pentru găzduirea concursului Miss America la începutul anilor 1980, unde a cunoscut-o pe cea de-a doua soţie a sa, Valerie Lundeen, cu care a avut trei copii.

Starul din Tarzan a murit la locuinţa sa din Los Alamos din Santa Barbara, California, pe 29 septembrie.

Anunţând moartea actorului într-o postare pe Instagram, miercuri, fiica sa a spus: „Tatăl meu a fost un om pe care oamenii l-au numit un erou. A fost actor, scriitor, antrenor, mentor, om de familie şi lider”.

Ea a adăugat: „Eu l-am cunoscut ca tată - şi ce onoare trimisă din cer a fost asta. Pentru mine, el a atârnat luna”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici