Teatru: 'Orfeu şi Euridice' în regia lui Ducu Darie, de la 19:00 live pe SmartRadio.ro

  • Teatrele sunt în continuare închise, dar vin către tine în on-line
  • Un nou spectacol al teatrului Bulandra, live pe site-ul Smart Radio
  • Azi de la 19:00 vezi gratuit spectacolul 'Orfeu şi Euridice', în regia lu Alexandru Darie
173 afișări
Imaginea articolului Teatru: 'Orfeu şi Euridice' în regia lui Ducu Darie, de la 19:00 live pe SmartRadio.ro

Teatru: 'Orfeu şi Euridice' în regia lui Ducu Darie, de la 19:00 live pe SmartRadio.ro

După dans, vine teatru. În seara asta, tot de la ora 19.00, Teatrul Bulandra aduce pe Smart Radio în Smart Live Fever un spectacol de teatru dens în care opera primează: ORFEU ŞI EURIDICE în regia regretatului Ducu Darie, o nouă versiune de Adrian Enescu cu variaţiuni pe teme de Gluck.


Orfeu şi Euridice este un spectacol strălucitor, viu, puternic, o producţie impresionantă care combină într-un mod admirabil teatrul şi opera şi care aduce împreună, pe aceeaşi scenă, 64 de artişti. Despre el, Alexandru Darie spunea în 2009: "E cel mai dens spectacol, cel mai greu spectacol din câte am făcut, dar îl consider cel mai frumos dintre toate."


Pe scenă urcă diseară actori ca Dana Dogaru, Rodica Lazăr, Antoaneta Cojocaru şi Adrian Ciobanu.
De muzică s-a ocupat Orchestra Metropolitană de Cameră Bucureşti, dirijată de Tiberiu Soare.

Vezi spectacolul de la ora 19:00 în regim de live-stream, aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici