Tom Holland şi Matt Damon vor juca în noul film al lui Christopher Nolan

Tom Holland va juca în cel mai recent film al lui Christopher Nolan, alături de Matt Damon. Nolan a scris scenariul şi regizează proiectul, care va fi lansat în iulie 2026, potrivit The Hollywood Reporter.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Tom Holland şi Matt Damon vor juca în noul film al lui Christopher Nolan

Tom Holland

Detaliile despre scenariu sunt ţinute secrete, dar sursele spun că acţiunea nu se desfăşoară în prezent, deşi nu este clar dacă are loc în trecut sau în viitor. Studioul a stabilit ca data de lansare a filmului în SUA să fie 17 iulie 2026.

Noul film îl reuneşte pe Nolan cu studioul care a realizat drama „Oppenheimer” şi care l-a propulsat către primele sale Oscaruri. El a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor şi a primit o statuetă pentru cea mai bună imagine în calitate de producător al filmului, care a generat încasări uluitoare de 976 de milioane de dolari, la nivel mondial.

„Oppenheimer” a fost prima colaborare a regizorului cu Universal, o relaţie forjată după ce Nolan s-a „despărţit” public de casa Warner Bros, la sfârşitul anului 2020. În timp ce „Oppenheimer” a fost preluat de Universal în cadrul unei licitaţii deschise, acest nou proiect a fost predat direct studioului, potrivit unor surse.

În timp ce Matt Damon face parte din ansamblul de actori care colaborează frecvent cu Nolan, după ce a lucrat cu cineastul atât pentru „Oppenheimer”, cât şi pentru „Interstellar”, în 2014, este pentru prima dată când Tom Holland va lucra cu faimosul regizor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici