Un nou documentar despre Beatles, produs de Martin Scorsese, va fi lansat în noiembrie

Călătoria trupei Beatles în America în 1964 va fi reconstituită într-un nou documentar, produs de regizorii Martin Scorsese şi David Tedeschi, care va fi lansat în luna noiembrie, relatează Variety.

Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Un nou documentar despre Beatles, produs de Martin Scorsese, va fi lansat în noiembrie

Programat pentru lansare pe 29 noiembrie, filmul „Beatles '64” prezintă imagini nemaivăzute cu trupa şi mulţimile sale de fani, în perioada de vârf a „Beatlemaniei”. Documentarul include, de asemenea, noi interviuri cu cei doi membri Beatles care sunt încă în viaţă, Paul McCartney şi Ringo Starr.

Filmul îi urmăreşte pe McCartney, John Lennon, George Harrison şi Starr în timp ce aterizează în New York City, în februarie 1964, şi îşi consolidează statutul de „cea mai mare trupă din lume”. „Beatles '64” promite să relateze „o poveste mai intimă, din culise” a parcursului celor patru artişti, începând cu momentul în care debutează la «The Ed Sullivan Show», în faţa a peste 73 de milioane de telespectatori.

Aceasta nu este prima aventură a lui Scorsese în lumea Beatles. În 2011, el a regizat „George Harrison: Living in the Material World”, un documentar despre viaţa chitaristului şi călătoriile sale în India. Scorsese a regizat, de asemenea, documentare muzicale despre Bob Dylan şi The Band.

Documentarul „Beatles '64” va fi disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming Disney+.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici