Andra Ciorici-Chelmus, cofondator UiPath, cumpără 20% din acţiunile Adinish Trading SRL, lanţ de magazine pentru puericultură, cu locaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara

Andra Ciorici-Chelmus, Vicepreşedinte şi cofondator UiPath, achiziţionează un pachet minoritar de 20% din acţiunile firmei SC Adinish Trading SRL.

402 afișări
Imaginea articolului Andra Ciorici-Chelmus, cofondator UiPath, cumpără 20% din acţiunile Adinish Trading SRL, lanţ de magazine pentru puericultură, cu locaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara

Andra Ciorici-Chelmus

Adinish este primul concept store de inspiraţie scandinavă din România dedicat întregii familii. Fondat în urmă cu şase ani, Adinish a devenit primul lanţ premium de magazine de tip one-stop-shop pentru puericultură, cu locaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Andra Ciorici-Chelmus aduce prin această tranzacţie nu doar resurse financiare, ci şi experienţa sa de excepţie în domeniul IT şi al automatizării, contribuind astfel la creşterea şi consolidarea brandului Adinish, după cum spune Adina Foldager, fondatoarea concept store-ului: “Această tranzacţie ne va ajuta să putem scala conceptul Adinish mult mai rapid atât în România, cât şi în afara ţării, menţinând modelul propriu de business. În prima fază, ne dorim deschiderea unor showroom-uri în Iaşi şi în Budapesta, iar pe termen lung plănuim o dezvoltare şi mai amplă la nivel internaţional. Andra va contribui cu expertiza sa din IT şi automatizare, dar, desigur, mizăm şi pe input-urile sale în calitate de proaspătă clientă”.

Adinish a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri de 2.5 milioane de euro, înregistrând o creştere spectaculoasă de 60% faţă de anul anterior şi urmăreşte o tendinţă similară şi pentru 2024.

Despre noua investiţie, Andra Ciorici-Chelmus adaugă: “La Adinish te simţi ca acasă, iar asta se datorează în totalitate Adinei. E genul de fondator care te ajută cu orice ai nevoie şi chiar mai mult, implicarea ei fiind vizibilă pentru toţi cei care au păşit vreodată într-unul din showroom-urile ei. Cred cu tărie că oamenii sunt cei care aduc suflet şi valoare unui brand şi mă bucur că pot contribui la dezvoltarea Adinish”.

Despre Adinish Trading SRL

Adinish este un concept store de inspiraţie scandinavă dedicat întregii familii, oferind o gamă variată de produse din domeniul puericulturii, design-ului interior, modei şi accesoriilor. Cu o creştere rapidă şi o prezenţă puternică pe piaţa românească, Adinish se pregăteşte pentru o expansiune internaţională alături de Andra Ciorici-Chelmus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici