BMW recheamă în service sute de mii de maşini. Ce probleme s-au găsit

BMW recheamă în service 720.796 de vehicule din SUA din cauza îngrijorărilor privind producerea unui scurtcircuit, a anunţat marţi Administraţia americană pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA).

Urmărește
4966 afișări
Imaginea articolului BMW recheamă în service sute de mii de maşini. Ce probleme s-au găsit

„Un conector electric sigilat necorespunzător de pe pompa de apă poate fi expus la apă şi poate produce un scurtcircuit”, a declarat NHTSA, conform Reuters.

Rechemarea include unele crossovere, inclusiv X1 şi X5, împreună cu unele sedanuri seria 5, printre alte modele.

Dealerii vor inspecta şi înlocui pompa de apă şi conectorul, dacă este necesar, şi vor instala gratuit un scut de protecţie, a declarat autoritatea americană de reglementare a siguranţei auto.

NHTSA a mai spus că BMW a fost la curent cu aproximativ 18 plângeri ale clienţilor, preocupări sau cazuri din teren, dar nu a primit niciun raport de accidente sau răniri legate de acest raport în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici