Boc: Dacă România era condusă de sindicate, era demult în colaps economic

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, în timpul unei vizite pe şantierul autostrăzii Arad-Timişoara, că, dacă sindicatele ar fi condus România, ţara ar fi fost "demult în colaps economic".

Urmărește
618 afișări
Imaginea articolului Boc: Dacă România era condusă de sindicate, era demult în colaps economic

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în cazul în care sindicaliştii de la CNSLR Frăţia vor picheta congresul de alegere a conducerii Comisiei naţionale a PDL şi şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, îi va invita pe liderii sindicatului la discuţii, Boc a spus că va purta discuţii cu aceştia.

"Dacă România era condusă de sindicate, atunci era demult în colaps economic şi acest lucru se poate vedea raportându-ne la ce se întâmplă în Europa. Sindicatele sunt parte a acestei ţări, la fel ca toţi românii şi ei au aceleaşi responsabilităţi să mergem înainte", a spus Boc.

Reprezentanţii CNSLR Frăţia au afirmat că este posibil să picheteze lucrările convenţiei PDL de la Timişoara.

Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au vizitat, vineri dimineaţă, şantierul autostrăzii Arad-Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici