Cât te costă să ai un card de credit în România

O persoană care are un venit lunar de cel puţin 750 lei poate avea acces cu un card de credit la un împrumut între 500 lei şi 50.000 lei, fără să aibă nevoie de giranţi.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să ai un card de credit în România

Cât te costă să ai un card de credit în România (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Lunar, beneficiarul trebuie să ramburseze între 5% şi 15% din suma utilizată, în funcţie de opţiunea exprimată. "Cardurile de credit sunt instrumente sigure, oamenii pot evita astfel să deţină la ei cash pe care îl pot pierde. În caz de pierdere a cardului, acesta poate fi blocat imediat, printr-un simplu telefon dat la bancă. Cei care depăşesc limita stabilită cu banca plătesc o dobândă mai mare, dar ei pot apela la descoperitul de cont", a declarat pentru gândul consultantul financiar Bogdan Baltazar.

Citeşte mai multe despre cardul de credit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici