De la cât începe licitaţia de vânzare a bunurilor imobile care aparţin Elenei Udrea

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitaţie şase bunuri imobile aparţinând Elenei Udrea, preţul de pornire pentru acestea fiind de 1,1 milioane de lei, la care se va adăuga TVA, informează instituţia.

5346 afișări
Imaginea articolului De la cât începe licitaţia de vânzare a bunurilor imobile care aparţin Elenei Udrea

De la cât începe licitaţia de vânzare a bunurilor imobile care aparţin Elenei Udrea

Licitaţia programată joi, la ora 14:30, este a treia care se realizează pentru a vinde bunurile.

Vor fi scoase la licitaţie cinci terenuri situate în strada Constantin Godeanu, numărul 55 J, din sectorul 1.

La acestea se adaugă o cotă de 1/2 dintr-un teren intravilan situat la acceaşi adresă, despre care ANAF menţionează că este drum de acces.

În urmă cu doi ani, instituţia intenţiona să scoată la licitaţie şase terenuri şi un punct de acces, precum şi două autoturisme ale Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici