- Home
- Economic
- CRAIOVA, (22.06.2017, 08:27)
- Ana Maria Constantinescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
FOTO Motorul Ford 1.0 EcoBoost produs la Craiova, desemnat Motorul Internaţional al Anului
Motorul Ford 1.0 EcoBoost produs de Ford în fabrica din Craiova a fost votat “Cel mai bun motor sub un litru” în cadrul competiţiei Motorul Internaţional al Anului (International Engine of the Year) pentru al şaselea an consecutiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
4878 afișări
Motorul Ford 1.0 EcoBoost produs la Craiova, desemnat Motorul Internaţional al Anului (Imagine: dailyderbi.com)
Mototrul Ford 1.0 EcoBoost produs, din 2012, în fabrica din Craiova, a fost desemnat “Cel mai bun motor sub un litru” în cadrul competiţiei ”Motorul Internaţional al Anului”, competiţie care are un juriu format din 58 de jurnalişti din 31 de ţări.
Este pentru al şaselea an consecutiv când acest titlu revine motorului EcoBoost 1.0.
În total, motorul 1.0 EcoBoost a câştigat până în acest moment zece trofee în cadrul competiţiei Motorul International al Anului, implicit trei premii la General şi premiul “Cel mai bun motor nou-lansat”, au transmis reprezentanţii Ford România.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
“Motorul nostru 1.0 EcoBoost a fost o apariţie revoluţionară şi a stabilit etalonul între motoarele compacte şi eficiente prin sofisticata tehnologie de turboalimentare EcoBoost, prin injecţia directă şi prin tehnologiile de sincronizare variabilă.Chiar şi cu 10 trofee International Engine of the Year în portofoliu, continuăm să căutăm şi să găsim soluţii pentru a lărgi limitele ingineriei la nivel de motoare şi să le oferim clienţilor şi mai multe beneficii puse la dispoziţie de acest mult lăudat motor compact”, spune Joe Bakaj, vicepreşedinte al biroului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Europa.
Motorul este oferit în versiuni de 100 CP, 125 CP şi 140 CP şi se găseşte, în acest moment, pe una din fiecare cinci maşini noi vândute de Ford în Europa, procentul fiind şi mai bun în cazul lui Fiesta: două din cinci maşini.
Ford, spun reprezentanţii companiei, oferă motoarele EcoBoost pe benzină în versiuni de cilindree de până la 3.5 litri, oferind resurse de putere şi eficienţă sub capota modelelor Ford din toată lumea, de la noua generaţie Ford Fiesta la utilitarele din familia Transit, la pick-up-uri şi la modele din gama Ford Performance, implicit pe Focus RS şi pe supercar-ul Ford GT.
În acest an, la categoria “Motoare sub un litru” au participat 35 de motoare, cu nouă mai multe decât în anul de debut al propulsorului EcoBoost de un litru. Însă titlul a fost câştigat de motorul produs în uzina din Craiova.
“Cel mai mic motor din familia EcoBoost rămâne cel mai bine conceput motor cu trei cilindri de un litru, în ciuda unor candidaţi noi care au apărut pe scena mondială. Poate chiar şi mai impresionant este faptul că vorbim despre primul motor care reuşeşte să-şi asigure titlul în clasa sa în fiecare an în care a fost nominalizat”, a spus în cadrul ceremoniei de la Stuttgart Dean Slavnich, co-preşedinte al celei de-a 19-a ediţii a competiţiei Motorul Internaţional al Anului şi redactor-şef al publicaţiei Engine Technology International.
Ford România anunţă că de la începutul anului viitor, motorul 1.0 EcoBoost va primi o tehnologie inovatoare, de dezactivare a cilindrilor, care va reduce costurile de rulare pentru clienţi prin oprirea unuia dintre cei trei cilindri atunci când nu e nevoie de capacitatea completă a motorului, aşa cum se întâmplă în cazul vitezelor de croazieră.
Citeşte şi: Miliardari, spioni, petrolişti. Cum arată boardul Rosneft, cel mai mare producător de petrol din Rusia
Citeşte şi: Cinci bănci au primit 540 de milioane de euro pentru finanţarea IMM-urilor, printr-un acord cu BEI
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe