Construcţia lotului 4 al drumului de mare viteză Craiova - Tg. Jiu, în linie dreaptă. Anunţul, făcut de Sorin Grindeanu

Construcţia celui de al patrulea lot al drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu intră în linie dreaptă, afirmă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce CNAIR a transmis luni, la ANAP, documentaţia pentru licitaţie.

Urmărește
1774 afișări
Imaginea articolului Construcţia lotului 4 al drumului de mare viteză Craiova - Tg. Jiu, în linie dreaptă. Anunţul, făcut de Sorin Grindeanu

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

„Construcţia celui de al patrulea Lot al drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu intră în linie dreaptă! CNAIR a transmis astăzi, la ANAP, documentaţia pentru licitaţia necesară construcţiei Lotului 4, în lungime de 22,92 km”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că acest lot face translaţia dintre profilul de autostradă (51 km, între Craiova şi Filiaşi) şi cel de drum expres (59 km, între Filiaşi şi Târgu Jiu).

Lotul 4 va fi compus din 5,10 km la profil de autostradă şi 17,82 km la profil de drum expres, iar pe traseul lui vor fi construite inclusiv 23 poduri, pasaje şi podeţe, două spaţii de servicii tip S3 şi două parcări de scurtă durată (toate cu staţii de încărcare pentru autoturismele electrice) şi un nod rutier la (Ţânţăreni) care va asigura conexiunea cu DN66.

„Lotul 4 trebuie realizat în 34 de luni (10 luni proiectare şi 24 de luni execuţie). După validarea documentaţiei, CNAIR va publica Anunţul de Participare în cadrul căruia se va stabili şi data de depunere a ofertelor. Construcţia drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu (110 km) este finanţată prin PT 2021-2027, iar proiectul este împărţit în 6 loturi. Pentru 4 dintre acestea documentaţiile au fost transmise deja la ANAP spre validare”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici