Lufthansa creşte preţurile biletelor pentru a îndeplini cerinţele de mediu

  • Compania Lufthansa a anunţat că va modifica preţurile biletelor pentru a îndeplini cerinţele de mediu.
  • Preţul va creşte cu cel mult 72 de euro pentru un bilet.
267 afișări
Imaginea articolului Lufthansa creşte preţurile biletelor pentru a îndeplini cerinţele de mediu

Lufthansa creşte preţurile biletelor pentru a îndeplini cerinţele de mediu

Lufthansa va creşte preţurile biletelor pentru toate zborurile cu plecare din ţările UE, Marea Britanie, Norvegia şi Elveţia cu sume cuprinse între 1 euro şi 72 de euro, a anunţat marţi compania, potrivit Reuters.

Compania aeriană a spus că suprataxa va „acoperi o parte din costurile suplimentare în continuă creştere provocate de cerinţele de mediu”.

Printre acestea este combustibilul durabil pentru aviaţie (SAF) fabricat din materiale pe bază de bio şi considerat crucial pentru a face zborul mai sustenabil.

Uniunea Europeană a adoptat reguli care impun avioanelor care pleacă de pe aeroporturile statelor membre să folosească mai mult SAF.

Lufthansa a adăugat că nu va putea suporta costuri suplimentare rezultate din cerinţele de reglementare în următorii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici