Marcel Ciolacu: Producătorii trebuie să semnaleze vizibil că au redus gramajul, iar preţul este neschimbat

  • Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că este gata ordinul preşedintelui ANPC privind stoparea fenomenului prin care comercianţii scad gramajul produselor, dar lasă preţurile la fel.
  • Documentul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.
Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Producătorii trebuie să semnaleze vizibil că au redus gramajul, iar preţul este neschimbat

Marcel Ciolacu: producătorii trebuie să semnaleze vizibil că au redus gramajul, iar preţul este neschimbat

Producătorii trebuie să semnaleze vizibil că au redus gramajul, iar preţul este neschimbat, a explicat Marcel Ciolacu.

„Este gata şi ordinul preşedintelui ANPC de stopare a fenomenului prin care comercianţii scad gramajul produselor, dar lasă preţurile la fel. Aceasta formă de înşelăciune împotriva consumatorilor se încheie! Finalizăm azi procedura de consultare la nivel european şi cel târziu luni putem avea actul publicat în Monitorul Oficial: producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj că au redus gramajul, iar preţul produsului este neschimbat”, a explicat Marcel Ciolacu.

Anunţul a fost făcut înainte de şedinţa de miercuri a Guvernului. Premierul a mai spus că firmele care nu vor respecta noile prevederi vor fi sanţionate dur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici