- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (19.03.2014, 13:37)
- Ana Maria Petcana
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari
Noul proprietar al restaurantelor OSHO Steak şi Retsina (fost OSHO Fish), Georgios Malideros, aşteaptă o creştere cu 30% a afacerilor celor două unităţi situate în cartierul Primăverii din Capitală, pe care le-a cumpărat în decembrie anul trecut de la omul de afaceri Florin Rădulescu.
Urmărește
1041 afișări
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)
Rădulescu, care deţine şi furnizorul de soluţii de climatizare şi instalaţii AVI Compact, estima în octombrie anul trecut că OSHO va încheia 2013 cu o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro în 2012.
"Pentru 2014, estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, Retsina contribuind cu 40% la atingerea cifrei de afaceri. Ne propunem ca într-un an de zile să ne situăm în topul restaurantelor cu meniu preponderent de peşte din Bucureşti", a declarat Georgios Malideros, care face parte din familia care pus bazele conceptului Mega Image.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Iranul se pregătește de atac. Ar putea avea loc chiar în această noapte, înainte de alegerile din SUA: „Nu vom lăsa alegerile americane să ne influențeze”
-
WSJ: Rusia este suspectată de trimiterea de dispozitive incendiare în avioanele care aveau destinaţia SUA şi Canada
-
Greva de la Boeing, încheiată cu o victorie uriaşă pentru angajaţi
-
Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu rază scurtă de acţiune
După preluare, noul proprietar a investit 180.000 euro în cele două restaurante, respectiv în transformarea OSHO Fish în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean, şi în reamenajarea şi schimbarea echipamentelor din bucătărie la OSHO Steak.
O parte considerabilă din investiţiile în bucătărie au vizat achiziţionarea cuptoarelor-grill Josper, folosite de cele mai bune restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay şi Jamie Oliver.
Peste 60% din clienţii Retsina şi OSHO Steak provin din zona corporate şi au vârsta de peste 35 de ani.
OSHO a fost deschis în 2010 şi este primul restaurant-măcelărie din România şi unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti.
Citește pe alephnews.ro: WSJ: Rusia plănuia să incendieze avioanele cu destinația SUA și Canada, prin dispozitive inflamabile pe bază de magneziu
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
A fost prezentat tractorul produs de RURIS Craiova. Cum arată tractorul românesc, cu preţuri între 3.000 şi 5.000 de euro
Incă un gigant se clatină după ce a raportat cea mai mare pierdere din istoria de 56 de ani a companiei, Este vorba de un minus de 16,6 mld. dolari în ultimul trimestru
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce a pățit Marian Godina în timpul unei percheziții. Ce obiect a găsit pe noptiera suspectului peste care a intrat în casă
CANCAN.RO
La ce oră să NU folosești niciodată mașina de spălat. Plătești mai mult pentru curent dacă e utilizată atunci
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe