- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (19.03.2014, 13:37)
- Ana Maria Petcana
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari
Noul proprietar al restaurantelor OSHO Steak şi Retsina (fost OSHO Fish), Georgios Malideros, aşteaptă o creştere cu 30% a afacerilor celor două unităţi situate în cartierul Primăverii din Capitală, pe care le-a cumpărat în decembrie anul trecut de la omul de afaceri Florin Rădulescu.
Urmărește
1042 afișări
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)
Rădulescu, care deţine şi furnizorul de soluţii de climatizare şi instalaţii AVI Compact, estima în octombrie anul trecut că OSHO va încheia 2013 cu o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro în 2012.
"Pentru 2014, estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, Retsina contribuind cu 40% la atingerea cifrei de afaceri. Ne propunem ca într-un an de zile să ne situăm în topul restaurantelor cu meniu preponderent de peşte din Bucureşti", a declarat Georgios Malideros, care face parte din familia care pus bazele conceptului Mega Image.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Facturile la energie ar putea rămâne plafonate şi după 1 aprilie. Anunţul ministrului Burduja
-
Preşedinta Mexicului ripostează la comentariile lui Trump: Unele părţi ale SUA să fie redenumite „America mexicană”
-
Antony Blinken desconsideră comentariile lui Trump: Invazia Groenlandei nu se va întâmpla
După preluare, noul proprietar a investit 180.000 euro în cele două restaurante, respectiv în transformarea OSHO Fish în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean, şi în reamenajarea şi schimbarea echipamentelor din bucătărie la OSHO Steak.
O parte considerabilă din investiţiile în bucătărie au vizat achiziţionarea cuptoarelor-grill Josper, folosite de cele mai bune restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay şi Jamie Oliver.
Peste 60% din clienţii Retsina şi OSHO Steak provin din zona corporate şi au vârsta de peste 35 de ani.
OSHO a fost deschis în 2010 şi este primul restaurant-măcelărie din România şi unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti.
Citește pe alephnews.ro: Cu cât e plătit statul degeaba? Shoji Morimoto, cunoscut drept „omul care nu face nimic”, a transformat un concept inedit într-o carieră profitabilă
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cauza medicală a morții lui Liam Payne a fost confirmată într-o anchetă în Marea Britanie. Ce i-a cauzat decesul artistului
Oraşul din România care lasă în urmă marile Capitale europene: după investiţii de 2,5 mld. de euro, a devenit oraşul unde toţi vor să trăiască
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Imagini incendiare cu prezentatoarea TV care face o avere pe site-urile destinate adulților. S-a cuplat cu prietenul fostului iubit
PROSPORT.RO
Despărțire la început de 2025?! Vedeta de la Neatza cu Răzvani și Dani ar fi pus capăt relației
CANCAN.RO
Care sunt numerele de înmatriculare interzise în România, în 2025. Aceasta este lista completă
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe