Sorin Grindeanu, avertisment pentru cei care fac centura de sud a Craiovei: „Nu sunt mulţumit.”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, îi avertizează pe cei care fac centura de sud a Craiovei că nu este mulţumit de ritmul lucrărilor şi că ar putea rezilia contractul.

Urmărește
1685 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, avertisment pentru cei care fac centura de sud a Craiovei: „Nu sunt mulţumit.”

Foto cu caracter ilustrativ

„Partea de care nu sunt mulţumit este ritmul în care merge centura de sud a Craiovei. Sunt undeva la 80%? Nu sunt mulţumit. I-aş atenţiona şi le spun că aşa cum aici am luat decizia să reziliez contractul, în urmă cu un an, şi am făcut foarte bine, am reziliat şi cei care au venit în loc îşi fac treaba, nu am probleme să fac acelaşi lucru pentru centura de sud”, a declarat ministrul, după verificarea lucrărilor pe tronsonul 1 şi tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti.

„Eu îi atenţionez să îşi schimbe modul de lucru şi să mărească ritmul”, a mai adăugat Sorin Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici