Ştefan Radu Oprea: Se lucrează la propuneri pentru combaterea închirierii online a structurilor de cazare neclasificate

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, spune că se lucrează la propuneri care să combată fenomenul închirierii online a structurilor de cazare neclasificate.

Urmărește
2110 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu Oprea: Se lucrează la propuneri pentru combaterea închirierii online a structurilor de cazare neclasificate

Ştefan Radu Oprea: Se lucrează la propuneri pentru combaterea închirierii online a structurilor de cazare neclasificate

Ministrul Ştefan Radu Oprea spune că s-a întâlnit cu partenerii din Consiliul Consultativ al Turismului pentru a discuta provocările pe care le au în acest moment.

„O preocupare pentru hotelieri este combaterea fenomenului închirierii pe platforme on-line a structurilor neclasificate. Avem în lucru propuneri legislative pentru combaterea acestora. Discutăm împreună toate ideile pentru că hotelierii simt concurenţa neloială, însă rezultatul trebuie să fie unul echilibrat care să susţină dezvoltarea turismului în România”, a scris vineri pe Facebook ministrul Economiei.

El anunţă că se află „în linie dreaptă” pregătirile pentru participarea la târgurile internaţionale de turism din ultima parte a acestui an.

Ministrul spune că pentru anul viitor au fost deja lansate discuţiile cu privire la evenimentele de profil la care România va participa: „Membrii asociaţiilor patronale au ales ordinea târgurilor astfel încât, în funcţie de bugetul pe 2025, să nu fie ratat niciun târg important”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici