- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (05.03.2016, 08:00)
- Andrei Mazurchievici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
STUDIU: Maşinile vor genera în doi ani 20% din conţinutul de afaceri al unei companii
Maşinile vor genera fără costuri suplimentare 20% din conţinutul de afaceri al unei companii, roboţii urmând să înlocuiască eficient forţa de muncă umană, iar atacurile cibernetice vor fi din ce în ce mai complexe şi greu de decriptat, se arată într-un studiu al companiilor Cisco şi Brinel.
Urmărește
1472 afișări
STUDIU: Maşinile vor genera în doi ani 20% din conţinutul de afaceri al unei companii (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)
"Trăim un efect de digitalizare a societăţii. Asistăm, deja, la o explozie în ceea ce priveşte cantitatea de date şi aplicaţii. În 2015, la nivel global, au fost descărcate peste 180 de miliarde de aplicaţii mobile. Până în 2020, vor fi conectate la internet 50 de miliarde de dispozitive, la o populaţie de 9 miliarde de oameni. Peste 90% din datele disponibile pe aceste dispozitive vor fi stocate în silozuri de date, izolate şi greu de folosit. Greu decriptabile vor fi şi atacurile cibernetice, care vor folosi tehnologii sofisticate şi vor avea o rază de acţiune mult mai largă", a declarat directorul general al Cisco, Dorin Pena, în cadrul Cluj Connectingday, cel mai mare eveniment de IT din Cluj-Napoca.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
-
Arabia Saudită a avertizat Germania cu privire la bărbatul reţinut pentru atacul de la Magdeburg
Directorul general al integratorului independent de sisteme Brinel, Marcel Borodi, susţine că domeniul IT a devenit un accelerator al afacerilor, depăşind stadiul de utilitate.
"IT-ul nu mai este doar o utilitate. El a devenit un accelerator al afacerilor, dar tinde să devină un ingredient miraculos al supravieţuirii în noua etapă a schimbărilor disruptive. Schimbarea se produce accelerat pe mai multe axe, şi în planuri diferite, iar fără un suport tehnologic adecvat, nu poţi rezista. Dacă nu te sincronizezi cu evoluţia tehnologică, decizi că nu vrei să-ţi mai continui activitatea în maxim trei ani. Alegerea unui nou model de business, a platformelor IT&C care îl fac funcţional pe termen lung, şi a partenerilor care le pot susţine, devin decizii de importanţă strategică", a spus Borodi.
Evenimentul Cluj ConnectingDay, organizat de Brinel şi Cisco, a avut loc la Cluj-Napoca şi a reunit peste 300 de profesionişti din IT şi digital. Principalele teme abordate în cadrul conferinţei au fost: performanţa şi simplitatea în centrul de date, securitatea cibernetică pentru dezvoltatorii de aplicaţii şi soluţii, business intelligence, mobilitate sau securitate în Internet of Things (IoT), sau soluţii pentru managementul activităţii academice.
Citeşte şi: Persoanele care cumpără în 2016 clădiri, terenuri şi maşini plătesc impozitele locale în 2017
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: Fabrica de milionari: Revolut a creat averi pe bandă după ce angajaţii şi primii investitori ai fintech-ului au vândut acţiuni în valoare de aproape 1 miliard de dolari de la începutul lunii august
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe