SUA şi Anglia vor discuta despre noi sancţiunile împotriva Rusiei

Secretarul adjunct al Trezoreriei SUA, Wally Adeyemo, va vizita Londra între 13 şi 15 octombrie pentru a discuta cu înalţi oficiali britanici despre sancţionarea în continuare a Rusiei şi valorificarea activelor ruseşti îngheţate, scrie Reuters.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului SUA şi Anglia vor discuta despre noi sancţiunile împotriva Rusiei

SUA şi Anglia vor discuta despre noi sancţiunile împotriva Rusiei

Wally Adeyemo se va întâlni cu consilierul britanic pentru securitate naţională Tim Barrow, guvernatorul Băncii Angliei Andrew Bailey şi ministrul de stat Stephen Doughty, a declarat Trezoreria.

În timpul călătoriei sale, Adeyemo va sublinia relaţia strânsă dintre SUA şi Marea Britanie şi coordonarea celor două ţări cu privire la provocările geopolitice, inclusiv sprijinul puternic pentru Ucraina.

Adeyemo va aborda, de asemenea, activitatea comună de valorificare a activelor ruseşti îngheţate de Occident după invazia Moscovei în Ucraina.

„Secretarul adjunct Adeyemo va discuta despre consolidarea în continuare a sancţiunilor împotriva Rusiei”, a declarat Trezoreria.

Adeyemo intenţionează, de asemenea, să discute o abordare comună a administraţiei Biden şi a guvernului condus de Keir Starmer pentru a stimula creşterea economică şi a reduce costurile prin investiţii strategice în industrii-cheie, cum ar fi producţia avansată şi energia curată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici