- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (15.05.2015, 15:03)
- Andrei Mazurchievici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Târgul Naţional Imobiliar: Locuinţe cu preţuri între 19.500 de euro şi 240.140 de euro
Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare la Târgul Naţional Imobiliar, care se va desfăşura până duminică, la Palatul Parlamentului, costă 19.500 de euro TVA inclus, în Berceni, iar cea mai scumpă locuinţă este 240.140 de euro plus TVA, pentru un apartament cu trei camere lângă Foişorul de Foc.
Urmărește
1347 afișări
Târgul Naţional Imobiliar: Locuinţe cu preţuri între 19.500 de euro şi 240.140 de euro (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)
Garsoniera, care face parte din ansamblul Kristal Residence, situat în zona staţiei de metrou Dimitrie Leonida din cartierul Berceni, are o suprafaţă utilă de 25 de metri pătraţi.
Cel mai scump apartament scos la vânzare are o suprafaţă utilă de 120 de metri pătraţi şi o terasă de 150 de metri pătraţi.
La cea de-a 21-a ediţie a TNI participă 118 de companii, acestea având în portofoliu 24.000 de locuinţe noi şi vechi, dar şi spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, de pe litoral sau Valea Prahovei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Din ce în ce mai mulți ruși se înrolează de partea Ucrainei. Cum poate influența asta soarta războiului
-
Republica Moldova schimbă moneda de referinţă de la dolar la euro. Maia Sandu: „Un simbol al integrării noastre economice în Uniunea Europeană”
-
Liderul opoziţiei conservatoare din Germania susţine discuţii pentru un acord de liber schimb între UE şi SUA lui Donald Trump
-
Apetit pentru mobilitate: Consumul de benzină şi motorină, în creştere în 2024
Cel mai scump complex turistic scos la vânzare costă 4,2 milioane de euro şi se află în zona Trei Brazi din Predeal. Proprietatea dispune de o clădire de 3.064 de metri pătraţi şi un teren de 1.795 de metri pătraţi.
La expoziţie sunt prezenţi şi dezvoltatori de proiecte imobiliare ecologice, dar şi reprezentanţii Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), care vor oferi consultaţii despre cum se poate construi o "casă verde".
În prezent, în România există peste 4.000 de case certificate ca fiind verzi, iar 25 de dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sunt în proces de certificare.
"Aşteptările noastre sunt ca cel puţin 10.000 de locuinţe să urmărească criteriile ambiţioase care stau la baza definirii unei «Case Verzi». Economiile de energie şi reducerea costurilor de reparaţie, precum şi de sănătate, pot fi echivalente cu trei plăţi lunare pe an în cazul accesării unui credit ipotecar, atunci când comparăm o «Casă Verde» versus una non-Verde. De asemenea, aceste economii încep de la prima rată lunară întrucât cumpărătorii de locuinţe pot accesa acum credite cu o dobândă mai mică, oferite pentru a sprijini construirea sau renovarea de «Case Verzi»", a declarat directorul general al RoGBC, Steven Borncamp.
Citește pe alephnews.ro: Predicțiile Financial Times pentru anul 2025: Analiștii sunt optimiști în privința unui posibil acord de pace între Ucraina și Rusia
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: O firmă din Bulgaria construieşte în Bucureşti 100 de locuinţe din containere maritime. Cum vor arăta - FOTO
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
„Nimeni nu a fost păcălit să voteze pentru Trump”: POLITICO lansează o analiză controversată care pune punct temerilor că alegerile au fost fraudate prin dezinformarea online
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Care este cel mai nesănătos aliment din lume, pe care foarte mulţi români îl mănâncă în fiecare zi fără să ştie
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, imagini incendiare în costum de baie, de Revelion
PROSPORT.RO
Bursucu a făcut primele declarații după demisia de la Kanal D. Ce a răspuns postul turcilor când a văzut anunțul
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe