Tarom menţine suspendarea zborurilor către Tel Aviv, Amman şi Beirut până în 16 august

Compania Tarom a anunţat luni că menţine suspendarea pentru zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut până în 16 august 2024, inclusiv.

Urmărește
125 afișări
Imaginea articolului Tarom menţine suspendarea zborurilor către Tel Aviv, Amman şi Beirut până în 16 august

Tarom menţine suspendarea zborurilor către Tel Aviv, Amman şi Beirut până în 16 august

Tarom anunţă că a suspendat temporar zborurile către aceste destinaţii în urma alertelor de călătorie emise de către autorităţi, a evoluţiilor recente din zona Orientului Mijlociu şi a deteriorării
contextului de securitate din regiune.

„Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri”, se arată într-un comunicat al companiei.

Tarom recomandă pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară. De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion.

„Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziţionate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenţii TAROM, avem rugămintea să contactaţi centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro. Modificările se pot face nu mai târziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de călătorie”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici