Taylor Swift donează 5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor Helene şi Milton

Organizaţia Feeding America a anunţat donaţia miercuri, mulţumindu-i cântăreţei pentru generozitatea sa care va ajuta comunităţile afectate din Florida, Carolina, Georgia şi Tennessee, scrie Deadline.

Urmărește
62 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift donează 5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor Helene şi Milton

Taylor Swift donează 5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor Helene şi Milton

„Suntem extrem de recunoscători pentru contribuţia de 5 milioane de dolari din partea lui Taylor Swift”, a declarat Claire Babineaux-Fontenot, CEO al Feeding America.

Donaţia va sprijini comunităţile în procesul de refacere, asigurând alimente, apă curată şi alte resurse esenţiale.

De la impactul uraganului Helene, Feeding America a trimis deja peste 140 de camioane cu alimente şi alte provizii către 11 bănci de alimente din regiunile afectate.

În prezent, mai multe state din SUA se confruntă cu distrugerile provocate de uraganul Milton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici