- Home
- Editorialiștii
- (20.01.2021, 17:14)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
COMENTARIU Lelia Munteanu: Contrar indicaţiilor Pfizer şi Moderna, gravidelor din Israel li se recomandă să se vaccineze
Autorităţile de la Ierusalim au decis prelungirea lockdownului până la 1 februarie. Spre deosebire de lockdownul precedent, când după zece zile curba infectărilor a scăzut, acum mutaţia mai contagioasă a virsului a crescut alarmant numărul pozitivilor. (Exact cum s-a întâmplat şi în Marea Britanie, dar acolo, de câteva zile, situaţia pare a se îmbunătăţi).
Urmărește
4461 afișări
COMENTARIU Lelia Munteanu: Contrar indicaţiilor Pfizer şi Moderna, gravidelor din Israel li se recomandă să se vaccineze
Ieri au fost internate în stare severă 10 gravide cu diagnosticul Covid-19. Ca urmare, începând de astăzi, Israelul aprobă şi recomandă vaccinarea femeilor gravide, înainte ca Pfizer şi Moderna să-şi dea acordul. Se estimează că riscul unor efecte secundare e mai mic decât riscul rezultat din contaminarea cu SARS-CoV-2.
Tot de astăzi, se pot vaccina şi toţi cei cu vârsta de peste 40 de ani.
De sâmbătă, oricine se îmbarcă într-un avion spre Israel, va fi obligat să prezinte un test Corona negativ, făcut cu 72 de ore înaintea zborului. Decizia, care a stârnit lungi dispute plotice, se ia cu 10 luni întârziere. Mai bine prea târziu decît niciodată.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Începe depunerea jurământului de înstituire a noului Guvern al României
-
Incendiul izbucnit în Dâmboviţa după un accident între 2 cisterne, una încărcată cu GPL, stins / Două cisterne s-au ciocnit pe DN 72, în Dâmboviţa.
-
Zelenski: Dependenţa Slovaciei de reusrsele Rusiei este o mare problemă de securitate pentru Europa
-
Kelemen Hunor: Trebuie stabilit calendarul prezidenţialelor, nu mai târziu de luna aprilie
Presiunea asupra sistemului medical nu slăbeşte. E vorba nu doar despre cadrele medicale extenuate, ci şi despre fonduri. Numai spitalele de stat şi cele ale furnizorilor de servicii medicale (doi din patru) primesc subvenţie de stat. Deşi publice, câteva zeci de spitale sunt pe cont propriu. Între ele - Hadassah, Shaare Zedek, Laniado, care pe lângă bani de salarii au nevoie de medicamente, utilaje, echipament, alimente. Din cauză de covid, veniturile acestor spitale independente din punct de vedere financiar sunt limitate, fiindcă se amână tot ce se poate amâna – operaţii, proceduri şi alte activităţi aducătoare de fonduri. În plus, costul cu salariile a crescut enorm, în contextul suplimentării personalului medical. Ministerul Sănătăţii recunoaşte problema, dar se mulţumeşte cu sfaturi imbecile, gen „cereţi donatorilor”. Nici un donator nu bagă bani într-un spital, dacă n-are cum să fie invitat la o inaugurare, la un cocteil în care să fie elogiat, dacă nu poate poza la dezvelirea unei plăcuţe pe care să-şi vadă numele.
Vestea bună e că vaccinările continuă alert şi curând se va atinge recordul de 3.000.000.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Protest AUR în plenul reunit al Parlamentului. George Simion: „Simulacru de audieri”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Tudor Chirilă știe de ce Raluca Moldoveanu nu a câștigat Vocea României! „Am punctat chestia asta”
CANCAN.RO
Care este orașul din România care oferă 50% reducere la impozitele locale pentru donatorii de sânge
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe