COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Vremea răzgândeilor...

790 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Vremea răzgândeilor...

A venit domnul Drulă, ministrul transporturilor şi ne-a zis că metroul până la Aeroportul Otopeni, n-ar mai fi potrivit.

Că o călătorie ar dura prea mult, că ar fi prea multe staţii, că se opreşte prea departe de aeroport, că ar trebui dezvoltate alte magistrale.

Ar vrea să-l facă doar parţial, până la mall-ul Băneasa, deşi bani sunt, atât de la UE, cât şi de la japonezi.

În sfârşit, asta e o „drulă” care îi va costa pe oamenii care locuiesc sau muncesc în Otopeni şi care aglomerează zilnic cu mii de maşini, intrarea sau ieşirea, pe DN1.

Domnul Ghinea zice că vrea să „testeze” în ce măsură poate acoperi costurile de intruziune socială, din banii destinaţi ajutorului pentru micro-intreprinderi, în urma pandemiei.

Uite, asta da, preocupare pentru ajutoare sociale...

Ultimul răzgândac, domnul Nicuşor Dan, primarul general, a suspendat cinci dintre puz-urile de sector, pentru că vrea să prevină ilegalităţile pe care acestea le-ar conţine.

Cu privire la ultima chestie, treaba e maximă !

Pe perioada suspendării, Primarul General şi ai săi, „vor analiza neconcordanţele cu legislaţia aplicabilă (...) în vederea identificării situaţiilor neconforme.”

Deci, întâi le-a suspendat, iar cât timp durează suspendarea va vedea el de ce a făcut-o...

Ca să le combinăm, domnul primar general se urcă întâi în metrou şi pe urmă se gândeşte unde vrea s-ajungă.

Poate până la urmă, constată că nu trebuia să ia metroul...

Situaţia nu-i deloc de râs, însă.

Din perspectivă juridică, potrivit specialiştilor în materie, situaţia este dramatică.

Un val de procese stă să se abată asupra primăriei generale, iar oamenii vor fi purtaţi pe drumuri aiurea.

Cel mai grav este că se subminează credibilitatea Bucureştiului ca destinaţie de investiţie.

Ca după mineriade...

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici