Actorul George Clooney îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă: „Avem nevoie de un nou candidat”

  • Actorul de la Hollywood, George Clooney, unul dintre cei mai mari finanţatori ai Partidului Democrat, i-a cerut lui Joe Biden să se dea la o parte pentru a salva democraţia de Donald Trump.
  • În cursul zilei de miercuri, şi senatorul democrat, Michael Bennet, a afirmat public că Joe Biden nu are şanse să câştige un nou mandat la Casa Albă în faţa lui Donald Trump.
Urmărește
1149 afișări
Imaginea articolului Actorul George Clooney îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă: „Avem nevoie de un nou candidat”

Actorul George Clooney îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă: „Avem nevoie de un nou nominalizat"

Presiunile asupra retragerii lui Joe Biden din cursa prezidenţială sunt în continuă creştere. Actorul George Clooney, unul dintre cei mai mari finanţatori ai Partidului Democrat, i-a cerut lui Biden, în cadrul unui editorial publicat în The New York Times, să se retragă din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, scriu publicaţiile CNN şi The Guardian.

„Îl iubesc pe Joe Biden", a scris Clooney într-un text de opinie publicat miercuri în NYT. „Ca senator. Ca vicepreşedinte şi ca preşedinte. Îl consider un prieten şi cred în el. Cred în caracterul său. Cred în morala lui. În ultimii patru ani, el a câştigat multe dintre bătăliile cu care s-a confruntat”.

„Dar", a adăugat Clooney, „singura bătălie pe care nu o poate câştiga este lupta împotriva timpului".

În cadrul textului de opinie, George Clooney a continuat să menţioneze faptul că democraţii sunt „atât de îngroziţi de perspectiva unui al doilea mandat al lui Trump încât am ales să ignorăm orice semnal de alarmă".

El a făcut apel la numele-cheie din cadrul taberei democraţilor - Chuck Schumer, Hakeem Jeffries şi Nancy Pelosi - să îi ceară lui Biden să „se dea voluntar la o parte".

„Nu vom câştiga în noiembrie cu acest preşedinte", a avertizat Clooney, adăugând că legislatorii cu care a discutat în privat împărtăşesc acest punct de vedere, scrie CNN.

Joe Biden a declarat, după dezbaterea avută cu Donald Trump la CNN la sfârşitul lunii iunie, că nu se va retrage din cursa prezidenţială,.

În cadrul primului interviu de după dezbatere, acordat separat postului ABC News, Biden a spus că se va retrage din cursă doar dacă Dumnezeu i-ar cere acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici